DanishEnglishGerman

Forestillinger

Marionetspilleren

Marionetspilleren er en sød, musikalsk, humoristisk og næsten ordløs cirkusforestilling med marionetdukker, for hele familien (fra 3 år), inspireret af H.C. Andersens historie af samme navn. Her er en træt cirkusdirektør, en klovn på ethjulet cykel, en klovn på stylter, klovne på rulleskøjter, en hest og en cirkusprinsesse der går på line.

Forestillingen fik fire stjerner i Børneteateravisen.

Fyens Stiftstidende skrev: “Cirkusdirektøren i det ganske lille cirkus-teater med den ganske lille manege-scene sender til gengæld det let fabulerende budskab ud med stor effekt. Kim Westis og Patricie Homolovás følsomme sans for den særlige dukketeaterteknik kommer smukt til sin ret. Dukketeatret har for en stund slået sig ned i selskab med artister, der nærmest står på pinde for det medlevende publikum, når de med ekvilibrisme føres rundt i det lille univers af tjekkisk dukketeatertradition – Hokus pokus filihunkat – og børn og barnlige sjæle er tryllebundet.”

Instruktion: Svanen & Malte Claudio Lind – Scenografi & dukkedesign: Patricie Homolová  Komponist: Kell Dalager – Dramatisering: Kim Westi – Dukkemager: Jiri Bares – Snedker: Jørgen Lauritsen – Smed: John Rasmussen

Medvirkende: Patricie Homolová & Kim Westi

Aldersgruppe : Familieforestilling (fra 3 år)

Tilskuerantal : Op til 80 børn

Pris eks. moms: 7.600 kr. v/60 børn & 8.400 kr. v/80 børn

Forestillingens varighed : 40 min.

Opstillingstid : 120 min.

Spilleareal : br.: 4 m., dy.: 5 m., hø.: 2,85 m.

Tekniske krav : 380 V. & mørklægning (Kan dog spilles uden mørklægning)

Billeder

Adresse: Vinkældervej 17, 5000 Odense C, Denmark 

Telefon: +45 40 45 00 46 

Email: svanen@svanen-dukketeater.dk

Abonner på vores nyhedsbrev

© Svanen dansk-tjekkisk dukketeater 2018