David og Goliath

Svanen dansk - tjekkisk dukketeater har i samarbejde med den prisbelønnede forfatter Josefine Ottesen som dramatikker og instruktør, sat forestillingen David og Goliath op.
Fortællingen om den lille hyrdedreng, der overvinder en stor kæmpe kun ved hjælp af sin slynge, er kendt i både jødiske, kristne og muslimske kulturer, og igennem alle tre religioner går ønsket om retfærdighed, om at ingen små skal tyranniseres af de store. Selv om David er en god hyrde, der passer sine får, bliver han hånet af sine brødre, fordi han hellere vil spille harpe og synge end at slås. Men David kan noget andet. Han har indføling og omsorg og er ikke bange for at forsvare dem, der bliver forfulgt og hånet, uanset om det er vildfarne får eller en fortvivlet konge. Det er en humoristisk og actionfyldt forestilling, der især henvender sig til aldersgruppen 4-10 år, men den vil også egne sig glimrende til f.eks. familiearrangementer, kirker og tværkulturelle tiltag – både i Danmark og i udlandet.


 

Familieforestilling (fra 4 år)

Instruktion & dramatisering: Josefine Ottesen – Scenografi og dukker: Patricie Homolová – Komponist: Nikolaj Westi – Lysdesign: Jonas Krogager Thompson – Foto: Kim Leprevost – Medvirkende: Patricie Homolová & Kim Westi

Aldersgruppe : Familieforestilling (fra 4 år)

Tilskuerantal : Op til 80 børn plus deres voksne

Pris eks. moms : 9.000 v/80 børn

Forestillingens varighed : 40 min.

Opstillingstid : 2 timer

Spilleareal : br.: 4 m., dy.: 4 m., hø.: 2,85 m.

Tekniske krav : 220 V & mørklægning (ikke absolut nødvendigt med mørklægning)

Medhjælpere : 1 – 2 hjælpere til ind- og udbæring